Att vara en man – Förföra tjejer

Nu har vi kommit till biten med att vara en man som jag tycker är viktigast och på sätt och vis knyter ihop säcken.

Som rubriken lyder, ragga tjejer. Men bortsett från den uppenbara glädjen man får av att vara med attraktiva tjejer så sker ”processer i bakgrunden” som jag skulle säga är värda mycket mer än de direkta eventuella framgångarna du får med tjejerna.

Det är lite svårt att formulera mig märker jag och texten blir grötig, men jag hoppas du kommer förstå vad jag menar. Det som jag inte nämnt än och som är viktigt är att tjejerna ska inte raggas på internet eller i din umgängeskrets, det handlar om tjejer du aldrig träffar eller känner sen innan.

Självklart ska du träffa sådana tjejer också, men de flesta som läser här har inte tillgång till några singeltjejer i sina umgängeskretsar.

Det finns få saker som gör att man känner sig mer som en man än att kunna gå upp till tjejer man inte känner och ha en vettig chans att inleda någon typ av relation med den tjejen.

Kort inflikning: Att börja gymma, klä dig bättre och kunna börja prata med främmande tjejer kommer få ditt testosteron att pumpa och ditt självförtroende kommer skjuta i höjden.

Har inte tid att skriva ett långt inlägg nu, men jag uppmanar dig att ta dessa små babysteg.

Börja med att bara ge 10 tjejer en komplimang, det behöver inte vara unga snygga tjejer, syftet är bara att du ska börja prata lite med främmande människor för att vänja dig. Det kan vara en äldre dam som har en fin kappa eller en ung snygg tjej med fin frisyr. Det spelar ingen roll, det viktiga är att du gör det. Det är lättare om det är genuint. Så gör detta så snabbt du kan, det kommer vara jobbigt i början men bli lättare och lättare.

För att göra det lite lättare har du här en mening du kan säga:

”Hej ursäkta att jag stör dig nu, men jag såg din jacka och tyckte att den var riktigt snygg. Jag ville bara säga det, ha en bra dag, hej då”

Eller något liknande. Alla kommer bli glada. Senare när du känner att du behärskar detta är det dags att försöka starta en konversation, men det tar vi då.

Lycka till

 

Kommentera