Steg 2

I förra inlägget skrev jag lite om att börja gå på gym, anledning till att jag tog det som första inlägg var för att det är lättast att komma igång med samt att det ger mest resultat snabbast.

I det här inlägget tänkte jag ta upp ett annat ämne som också ger resultat snabbt och är lätt. Det är egentligen en förberedelse inför vad jag anser vara det viktigaste egenskapen en man kan ha: Egenskapen att kunna träffa tjejer.

Det låter lite överdrivet tycker du säkert och om man skulle ta det ordagrant skulle jag hålla med. Det handlar inte om att ligga med massa tjejer eller någonting sånt, det handlar om att bygga självförtroende och förfina sina sociala färdigheter och såklart att kunna välja en bra mor till sina framtida barn. Alltså inte bara välja första bästa som visar en intresse.

Det hela är väldigt enkelt egentligen: Prata med tjejer. Med kommer i en senare post, anledningen att jag tog upp det snabbt nu är för att kunna göra det på ett bra sätt så måste man ha lite självförtroende och se så bra ut man kan. Det ska jag ta upp här hur man gör(bortsett från gym, läs mer här).

Presentera ditt bästa jag

Det är egentligen det det handlar om, att se så snygg ut som möjligt till ett så lågt pris som möjligt. Det finns flera områden att jobba på, ett är kläderna du bär.

Kläder

Ett vanligt missförstånd killar som aldrig brytt sig så mycket om kläder är att det måste vara dyrt. Det är inte sant. Det finns en sak som är 10 gånger viktigare än vilket märke du bär: Passform. Du behöver inte köpa ett enda dyrt klädesplagg för att klä dig riktigt snyggt, det du behöver göra är att inte vara tjock eller pinnsmal och köpa kläder med bra passform. Så är du tjock så ser du till att lösa det illa kvickt. Så oavsett om du är för tjock eller för smal så ser du till att ta dig till gymmet och fixa kläder som sitter bra.

T.ex. mina favorit-tshirts just nu är enfärgade emilio tshirts som alltid verkar finnas på ”2 för 399kr”.

Enfärgat fungerar alltid, svart och vitt passar till allt. Så se till att ha minst 1 par jeans som sitter bra samt ett gäng t-shirts så har du kommit långt. Jag bor utomlands vinterhalvåret så jag har aldrig mer kläder än t-shirt och jeans(men oftast shorts). I Sverige behövs lite mer kläder och om du googlar lite på det kommer du hitta massor av bra bloggar som hjälper dig att bygga upp en mycket snygg garderob till ett bra pris.

Grooming

Bortsett från det självklara att du ska ha en välklippt frisyr så finns en till sak som kan hjälpa dig att bygga lite självförtroende, kanske till och med en ny hobby.

Jag pratar om att raka sig med rakkniv. Det är något jag började med för ca 1 år sen av en slump och har gett mig en del oväntade positiva saker. Det har gjort min hud i ansiktet mycket bättre och man får en mycket bra rakning(efter lite övning hehe). Man känner sig även väldigt manlig både när man rakar sig och efteråt, speciellt om man har besök hemma som ser ens badrumsskåp. Killar blir mer imponerade och nyfikna men även tjejer brukar bli intresserade av min rakkniv.

Är du nyfiken kan du läsa mer här: rakknivsguiden

Det var lite sätt att öka på sitt självförtroende och förbereda sig inför att börja träffa lite tjejer.

Hörs snart!

Kommentera