Good Enough

För några år sen bestämde jag mig för att jag ville utvecklas, jag var klar med åren av att bara kröka på helgen och jobba på vardagen. Allt var Good enough, jag var inte tjock men inte smal, jag tjänade ok pengar men var inte rik, jag fick ligga med en del tjejer men inte så ofta som jag vill och inte alltid så snygga som jag ville. Någonting fick mig att vakna till, att bestämma mig för att nu var det dags att göra saker annorlunda och inte bara ”låta livet hända”.

Jag förstod det inte då, men nu några år senare har jag börjat se det som att livet består i stort sett av 4 delar: Hälsa, Pengar, relationer och tjejer. Alla delar går att förbättra och alla delar är lika viktigt.

Alla män måste börja någonstans och har såklart olika utgångspunkter, jag låg minst OK i alla delar när jag bestämde mig för att utvecklas på riktigt. T.ex. har jag alltid haft många vänner och mycket bra relation med min familj, där fanns ingen anledning att utvecklas.

I de andra delarna fanns det mycket att göra och jag satsade på alla delar direkt. Alla delar är nära sammankopplade och blir du bättre på en del blir du automatiskt lite bättre på de andra delarna också.

Jag började träna på gym och satte upp tydliga mål med mitt jobb samt att jag började dricka mindre alkohol. Det gjorde stor skillnad och snart började jag även försöka ragga tjejer lite mer, framförallt försökte jag prata lite med tjejer i vardagen och på internet.

Det kan få räcka för nu, i framtida inlägg tänkte jag gå in lite mer detaljerat på de olika delarna om vad jag har gjort för att utvecklas samt vad du kan göra för att komma igång.

 

Kommentera